top of page
pexels-fauxels-3184431.jpg
Logo_boekhouder.png
Logo_boekhouder.png

Vanaf mei 2023 beschikbaar voor uw organisatie

Irma heeft met beperkt inwerken duidelijk laten zien wat ze in haar mars heeft. Ze is zelfstandig en in staat complexe vraagstukken te doorgronden, uit te werken en terug te koppelen. Wanneer een opdracht niet duidelijk was bleef ze daar niet in hangen maar trok tijdig aan de bel. Daarbij kan je haar ook gerust met een opdracht de organisatie insturen, ze komt terug met de antwoorden! Met haar open communicatie krijgt ze veel voor elkaar en is het fijn samenwerken met haar. Bovendien was ze in de periode dat ze voor KJE werkte erg flexibel met haar dagen wat fijn was voor een zo optimaal mogelijke samenwerking.
( Willem van Dijk / Kon. Joh. Enschede - Haarlem)


 

Ze is iemand die je weinig meer hoeft uit te leggen over een administratie of
consolidaties daarvan. Zet haar in en ze is vanaf dag 1 productief.
( Ingrid Besseling /Bureau Zuidema - Leusden)


 

Haar kracht ligt vooral op het financiële rapporterende vlak. Ze is prettig in
omgang en paste goed in ons Finance team. Irma heeft zich onze administratie en gewoontes snel eigen gemaakt. Ook nieuwe HR-gerelateerde uitdagingen ging zij niet uit de weg. Als een bedrijf financiële ondersteuning van een ervaren
administrateur zoekt, is Irma warm aanbevolen.
( Roderik Mos / Dataflex BV-Krimpen aan de IJssel)


 

Als ondernemer is werken met Irma een verademing! Naast dat ze gestructureerd en punctueel is, is ze ook in staat op managementniveau mee te denken en te adviseren. Bovendien is ze betrouwbaar, integer en echt in staat werk uit handen te nemen. Daarbij communiceert ze op een manier die niets aan de verbeelding overlaat en is ze zeer betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf.
( Joram Dees / Simplefly – Utrecht )

pexels-fauxels-3184431.jpg
bottom of page