top of page
stoelen vintage.jpg
bewustbollenstreek.png

In een sessie Voice Dialogue maak je contact, je luistert en ga je een verbinding aan met je subpersonen.

 

Jouw denken, voelen, waarneming en gedrag wordt bepaald door subpersonen, jouw ikken. De één is primair aanwezig en bepaalt jouw dagelijks handelen en de ander zit verstopt, wachtend om gezien te worden.

 

Door de verbinding met je ikken en het besef dat jij een keuze hebt om beslissingen te nemen vanuit het bewust ego kom je meer bij jouw kern wie jij bent. Want je bent niet alleen de verzorgende, de twijfelaar, de regelaar, de beschermer, de pleaser, perfectionist, professor of dromer. Zij zijn subpersonen; ikken die zijn ontstaan met een reden. 

 

Wil je kennis maken met jouw primaire en verborgen of onderontwikkelde subpersonen?

Of herken jij handelingen of gedrag die niet meer bij jou lijken te passen?  Ik ben van mening dat dit een signaal is van andere ikken die gezien en geleefd willen worden. 

 

In een sessie starten we met jouw primaire subpersoon en vanuit daar gaan we in gesprek met jouw andere ikken die zich laten zien. Zij krijgen een andere stoel, een andere plek in de ruimte en we luisteren naar hun unieke levensverhaal. Dit geeft inzicht en ruimte voor verandering om meer bewuste keuzes te maken. 

 

Klik hier als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken

stoelen vintage.jpg
bottom of page